LESSENPAKKET

ARGENTIJNSE TANGO

MET Vincent Morelle 

EN Maryline Lefor

Maryline en Vincent organiseren geen lessen meer in  Argonne. Als u uw tango met hen wil werken, staan ​​ze open voor uw voorstellen als u een groep van tenminste 8 koppels maakt. Privélessen zijn ook mogelijk.

In Bièvre geeft Vincent Morelle daarentegen nog les, de dinsdag om 18u30. Elke eerste dinsdag van de maand organiseren we in het cultureel centrum van Bièvre een practica: wees welkom!

Vincent en Maryline gelden in België en over heel Europa als een legendarisch danskoppel binnen de evolutie van de Argentijnse tango.

Begeesterd door zowel de traditionele als de meeste experimentele invloeden en strekkingen ontwikkelden ze hun eigen synthese en maakten ze al snel furore op internationale Argentijnse tangoevenementen met hun persoonlijke en unieke stijl.  

 

Het is een extreem danskoppel met een voorkeur voor het variëren van de amplitude, de breedte en de ruimte door middel van intimiteit, trage bewegingen en stilte – om van rust naar explosie te gaan en weer terug ... De overgave aan de improvisatie en het 'luisteren’ naar de andere nemen een centrale plaats in hun werk in. 

INformatie : artgoneno@gmail.com